Ingrediënten
8 personen
300 g
haricots verts
400 g
aspergebroccoli
1
komkommer
1
groene paprika
2
Jamie Oliver dipsaus
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook en kook de haricots verts 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een bak koud water. Kook de aspergebroccoli 3 min. in hetzelfde water en schep met een schuimspaan in een andere bak koud water. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd in staafjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes. Laat de haricots verts en aspergebroccoli apart uitlekken. Leg de groenten op verschillende schaaltjes en serveer met de dips van Jamie*.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Groentepret

bijgerecht
null personen
340 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook en kook de haricots verts 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een bak koud water. Kook de aspergebroccoli 3 min. in hetzelfde water en schep met een schuimspaan in een andere bak koud water. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd in staafjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes. Laat de haricots verts en aspergebroccoli apart uitlekken. Leg de groenten op verschillende schaaltjes en serveer met de dips van Jamie*.
algemeen:*Tijdelijk in het assortiment in december.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)300 g haricots verts
400 g aspergebroccoli
1 komkommer
1 groene paprika
2 Jamie Oliver dipsaus