bewaar
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
bewaar

Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 eetlepels

olijfolie

1 zakje

verse krieltjes in de schil

1 zakje

panklare sperziebonen

2 theelepels

shoarmakruiden

4

lamskoteletjes

4 eetlepels

zoetzure zilveruitjes

zout

Aan de slag

Grillpan gloeiend heet laten worden. Intussen in braadpan 3 eetlepels olijfolie verwarmen. Krielaardappeltjes en sperziebonen erdoor scheppen. 3/4 dl water en 1 theelepel shoarmakruiden toevoegen en aardappeltjes en sperziebonen in ca. 12 minuten afgedekt gaar laten smoren, af en toe omscheppen. Intussen rest van shoarmakruiden door rest van olie roeren en hiermee lamskoteletjes bestrijken. Koteletjes in grillpan in ca. 5 minuten mooi bruin en van binnen rosé roosteren, halverwege keren. Intussen zilveruitjes grof hakken en door aardappelmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en op twee borden scheppen. Koteletjes erop leggen.