bewaar
Roerbak van knolselderij en biet
Roerbak van knolselderij en biet
bewaar

Roerbak van knolselderij en biet

25 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kipfilet

1

citroen

3 el

olijfolie

2 tl

komijnzaad

1 el

honing

½

knolselderij

1 bak

gekookte bieten

1 bakje

koriander

Aan de slag

1

Snijd de kip in stukjes en doe in een schaal. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het sap, de rasp, olie, komijn, honing en peper en zout toe aan de kip. Laat afgedekt staan tot gebruik.

2

Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook 3 min. en giet af. Snijd de bieten in blokjes.

3

Verhit een wok en roerbak de kip 5 min. Voeg de biet en knolselderij toe en roerbak 3 min. mee. Schep de koriander erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met couscous.