Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje groene aspergetips (100 g)
- zout
- 1 pakje verse roomkaas (op kamertemperatuur) (100 g)
- 1 eetlepel melk
- 1 theelepel Zaanse mosterd
- (versgemalen) witte peper
- 4 dikke plakken Twents donker volkorenbrood
- 1 zakje gemengde eikenbladsla (à 100 g)
- 200 g Yorkham (plakjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Onderste puntjes van aspergetips snijden (worden niet gebruikt). In pan met ruim kokend water en zout aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en laten uitlekken.In kommetje verse roomkaas, melk en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Brood dun besmeren met mosterdcrème en beleggen met sla. Plakjes ham losjes dubbelvouwen en erop leggen. Rest van mosterdcrème op ham scheppen. Aspergetips erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 265 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 18 g
- vet 14 g