bewaar
Martiniballetjes
Martiniballetjes
bewaar

Martiniballetjes

25 min. bereiden
20 min. wachten
51waarderingen

Ingrediënten

25 porties

500 g

rundergehakt

1

ei

1 el

mosterd

1

ui

1 tl

nootmuskaat

1 mespunt

gemalen cayennepeper

1 blikje

tomatenpuree

6 el

paneermeel

50 g

boter

3 el

Martini Bianco

2 el

salsasaus mild

Dit heb je nodig

  • 25 cocktailprikkers

Aan de slag

1

Doe het gehakt, ei, de mosterd, ui, nootmuskaat, cayennepeper, tomatenpuree en 2 el paneermeel in een grote kom. Meng alles goed door elkaar. Draai met natte handen 25 balletjes ter grootte van een walnoot.

2

Doe 4 el paneermeel in een schaal en rol de balletjes er doorheen. Verhit de boter en bak de balletjes rondom aan. Draai het vuur laag en laat in ca. 15 min. garen.

3

Draai het vuur hoog, voeg de Martini toe en bak nog 1 min. Serveer de balletjes aan de cocktailprikkers met de salsasaus.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Martiniballetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig