
Ingrediënten
1
ciabattabrood
2 el
olijfolie
½ teen
knoflook
2
handperen
125 g
zachte geitenkaas
2 el
honing
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
2
Halveer ondertussen de peren en verwijder het klokhuis met een scherp mes. Snijd het ongeschilde vruchtvlees in de lengte in plakjes. Verhit de grillpan en gril de peer 4 min. Keer halverwege. Verkruimel de geitenkaas.
3
Beleg de bruschette met de peer en geitenkaas en druppel de honing erover. Serveer direct.