bewaar
Bruschetta peer, geitenkaas en honing
Bruschetta peer, geitenkaas en honing
bewaar

Bruschetta peer, geitenkaas en honing

10 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

1

ciabattabrood

2 el

olijfolie

½ teen

knoflook

2

handperen

125 g

zachte geitenkaas

2 el

honing

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

2

Halveer ondertussen de peren en verwijder het klokhuis met een scherp mes. Snijd het ongeschilde vruchtvlees in de lengte in plakjes. Verhit de grillpan en gril de peer 4 min. Keer halverwege. Verkruimel de geitenkaas.

3

Beleg de bruschette met de peer en geitenkaas en druppel de honing erover. Serveer direct.