bewaar
Bruschetta met gegrilde tomaat
Bruschetta met gegrilde tomaat
bewaar

Bruschetta met gegrilde tomaat

15 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 middelgrote

tomaten

1½ el

olijfolie

1 tl

balsamicoazijn

4 sneetjes

Pain

100 g

zachte geitenkaas

Aan de slag

1

Verwarm de grill van de oven op de hoogste stand voor. Snijd van de tomaten aan beide kanten een kapje en snijd ze elk in 4 plakken. Bestrijk deze met olie en balsamicoazijn en bestrooi ze met zout. Spreid de plakken uit op de bakplaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en gril de plakken aan elke kant 2 minuten. Leg ze op een bord.

2

Leg de geroosterde boterhammen op de bakplaat en verdeel de plakken tomaat erover. Verkruimel de geitenkaas boven de tomaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en laat de kaas in ca. 3 min. smelten en lichtbruin worden.

algemeenOok lekker als voorgerecht.