bewaar
Biefstukjes met champignons en rode wijn
Biefstukjes met champignons en rode wijn
bewaar

Biefstukjes met champignons en rode wijn

15 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 pak

aardappelpuree

1 pak

kogelbiefstuk Toscane

2 schaaltjes

champignon-uimix

50 ml

rode wijn

100 g

zwarte olijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstukjes met champignons en rode wijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig