bewaar
Italiaanse tonijnballetjes
Italiaanse tonijnballetjes
bewaar

Italiaanse tonijnballetjes

25 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 sneetjes

witbrood

1

ei

2 blikjes

tonijn in olie

300 g

spaghetti

1 potje

pasta

5 el

olijfolie

600 g

trostomaten

1 zak

rucola

Aan de slag

1

Verkruimel het brood en meng het met het ei door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.

2

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng door de spaghetti.

3

Verhit ondertussen 3 el olie in een koekenpan en bak de tonijnballetjes in 5 min. voorzichtig rondom bruin en gaar.

4

Snijd de tomaten in partjes. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Schep de rucola erdoor. Serveer de spaghetti met de balletjes erop en de salade ernaast.

algemeenVoeg voor kruidige balletjes 1 tl Italiaanse kruiden toe aan de tonijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse tonijnballetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig