bewaar
Tagliatelle met tonijn en paksoi
Tagliatelle met tonijn en paksoi
bewaar

Tagliatelle met tonijn en paksoi

20 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

1

ui

1 struik

paksoi

2 bakjes

verse tagliatelle

2 blikjes

tonijn moot in olijfolie

½ potje

zongerijpte taggia olijven

1

rode ui

1 zak

amandelen dry roasted

Aan de slag

1

Verhit de olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paksoi toe en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.

2

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

3

Voeg de tonijn en olijven toe aan de paksoi en warm 2 min. door. Roer de pasta erdoor. Haal van het vuur en schep de rode ui erdoor. Bestrooi met de amandelen.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Tagliatelle met tonijn en paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig