Car­p­ac­cio

De cult-classic van het kerstdiner staat binnen no-time te stralen op tafel.

(381) waardeer
italiaans voorgerecht De cult-classic van het kerstdiner staat binnen no-time te stralen op tafel. 4 personen
3 381

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing. Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.
  2. Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.

combinatietip:

Lekker met geroosterde pijnboompitten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 1 g
    waarvan suikers 0 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Carpaccio

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Car­p­ac­cio

1
1
  • ½ el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie truffelaroma

Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing.

2
2
  • 250 g rundercarpaccio

Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.

3
3
  • 30 g rucola
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.

combinatietip:

Lekker met geroosterde pijnboompitten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.