bewaar
Crispy carpaccio
Crispy carpaccio
bewaar

Crispy carpaccio

Cruchy variant op een bekende klassieker.

10 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

carpaccio

30 g

Parmigiano Reggiano

2 el

mayonaise

2 el

koud water

40 g

rucola

4

Patak's pappadum naturel

10 g

verse bieslook

2 el

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer met bakje

Cruchy variant op een bekende klassieker.

Aan de slag

1

Doe de dressing, kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in het bakje van de staafmixer. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met de mayonaise en het water toe aan het pijnboompittenmengsel. Pureer tot een dressing.

2

Leg de helft van de rucola op de borden. Leg daarop een pappadum en verdeel de rest van de rucola erover.

3

Leg de plakjes carpaccio erop en verdeel met een lepel de dressing erover in een streeppatroon. Halveer de bieslook en strooi over de carpaccio. Besprenkel met de olie en maal er zwarte peper over.

variatietipDe pappadums kun je vervangen door 4 matzes (pak 200 g).

bewaartipDe dressing kun je 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.