As­per­ge­broc­co­li met an­sjo­v­i­so­lie

(15) waardeer
bijgerecht 4 personen
4 15

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met weinig water aspergebroccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen. Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen. Dressing over aspergebroccoli sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Aspergebroccoli met ansjovisolie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

As­per­ge­broc­co­li met an­sjo­v­i­so­lie

1
1
  • 500 g aspergebroccoli

In pan met weinig water aspergebroccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen.

2
2
  • 5 el (olijf)olie
  • 2 tl citroenrasp
  • 1 gedroogd pepertje

Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen.

3
3

Dressing over aspergebroccoli sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.