bewaar
Pizzapannenkoek
Pizzapannenkoek
bewaar

Pizzapannenkoek

45 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

pannenkoekmix

850 ml

halfvolle melk

2

eieren

1 blikje

tomatenpuree

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

6 el

olijfolie

3 zakjes

mozzarella

2 bakjes

cherrytomaten

2

rode paprika's

Aan de slag

Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix en de melk. Mix de eieren, tomatenpuree en kruiden erdoor. Verhit ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak een dunne pannenkoek. Leg er na het keren 3 plakken mozzarella, wat tomaat en paprika op. Bak nog 2 min. op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten. Bak zo nog 11 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm tussen 2 voorverwarmde borden.

algemeenU kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren bakken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de stapel op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. in de oven op 175 °C. Snijd aan als een taart. Of in de magnetron: 30 sec. per pannenkoek op vol vermogen (800 watt), afgedekt met magnetronfolie.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizzapannenkoek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig