Japanse gembernoedels

japans
bijgerecht
4 personen
4
41
Advertentie
Ingrediënten
- 4 el zonnebloemolie
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 2 cm verse gember (zakje 150 g)
- 1 el suiker
- 2 pakjes woknoedels (a 2 x 150 g)
- 300 g gerookte kipfilet (in reepjes gesneden)
- 3 bosuitjes ((zakje 3 stuks), schuin gesneden)
- 2 el sojasaus (flesje 250 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, de gember en de suiker 1 min. Voeg de woknoedels, de gerookte kipfilet en de bosuitjes toe. Roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en sojasaus. Lekker met broccoli.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 370 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 32 g
- vet 16 g