Spaanse salade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g)
- 100 g chorizo (worst, a 250 g)
- 4 el pikante cocktailsaus
- zout
- ½ zakje gemengde sla (a 200 g)
- 1 bakje garneermix witte kaas en olijven (150 g)
- 1 blikje mosselen in pikante saus (netto 125 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 min. bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 el cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 665 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 48 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 0 g