bewaar
Rundvlees met Amsterdamse ui
Rundvlees met Amsterdamse ui
bewaar

Rundvlees met Amsterdamse ui

30 min. bereiden
253waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappelen

1 pak

rodekool

50 g

boter

1 schaal

runderreepjes

2

uien

1 el

bloem

½ potje

Amsterdamse

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Bereid de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur in 1 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Roer de bloem erdoor en bak nog 3 min. Voeg de Amsterdamse uien toe. Warm nog 1 min. door. Serveer het vlees met de aardappelen en de rodekool.

algemeenAmsterdamse uien zijn ook lekker door een salade of als garnituur bij een borrelhapje.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rundvlees met Amsterdamse ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig