Mediterrane andijviestamppot

460 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen. Snijd ze in gelijke stukken en kook ze met het takje rozemarijn in 20 min. in water met zout gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

  2. Laat op een warmhoudplaatje op laag vuur 2 min. drogen. Verwijder de rozemarijn. Pureer de aardappelen met de pureestamper of -knijper.

  3. Roer met een houten lepel de knoflook en olie erdoor. Voeg zoveel kookvocht toe tot de puree dik vloeibaar en glad is. Schep om met de andijvie, olijven en ham. Lekker met rookworst.

  • Puree maken

    Instructievideo - 03:22 min.

Mediterrane andijviestamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel