Su­per chee­se­bur­ger

(42) waardeer
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
3 42

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom mayonaise en mosterd door elkaar roeren. Sla schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden. Komkommer en tomaat wassen en met augurk in dunne plakken snijden. Augurkplakken halveren. In koekenpan met anti-aanbaklaag ontbijtspek op matig vuur in ca. 2 minuten uitbakken en op keukenpapier laten uitlekken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in ca. 8 à 10 minuten gaar en bruin bakken en halverwege keren. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Broodjes opensnijden en met mosterd en mayonaise bestrijken. Sla, komkommer, tomaat, augurk en ontbijtspek over broodjes verdelen. Hamburgers en cheddar op broodjes leggen en onder grill leggen tot kaas gesmolten is. Broodjes dichtklappen en direct serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.