Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 2 dl rode port
- 200 g peultjes
- 12 sneetjes wit-casinobrood
- 1 zakje veldsla (75 g)
- 12 groene olijven zonder pit
- 1 (honey) salad kit
- 300 g blue stilton (kaas)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 825 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 71 g
- vet 42 g