bewaar
Bospeen met gember
Bospeen met gember
bewaar

Bospeen met gember

De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.

35 min. bereiden
25 min. oventijd
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse bospeen

1 tl

gemalen kaneel

2 tl

Ketoembar gemalen koriander

4 el

traditionele olijfolie

2 cm

verse gember

Dit heb je nodig

  • bakplaat, bekleed met bakpapier

De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 210 ºC. Schil de bospeen, maar laat 3 cm groen zitten. Kook 4 min.

2

Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Meng de gember met de olie, koriander en kaneel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet de peen af en schep om met de kruidenolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven. Bon appétit!

Bospeen met gember

Instructievideo - 01:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bospeen met gember

De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig