bewaar
Paté brûlée
Paté brûlée
bewaar

Paté brûlée

1 uur 20 min. bereiden
2 min. wachten
169waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bekertje

slagroom

2 el

rode port

175 g

roompaté

½

briochebrood

2 el

rietsuiker

Dit heb je nodig

  • broodrooster, crème brûléeschaaltjes (Ø ca. 10 cm)

Aan de slag

1

Klop de slagroom lobbig. Meng de port door de paté met een vork en schep de room er luchtig door. Verdeel over de schaaltjes en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.

2

Zet vlak voor serveren de ovengrill aan. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrooi de paté met de rietsuiker. Zet de schaaltjes 2 min. onder de grill. Serveer de paté brûlée met het geroosterde brood.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bestrooi vlak voor serveren met de rietsuiker en zet onder de grill.
algemeenHeeft u een crème brûléebrander? Gebruik die dan in plaats van de ovengrill.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paté brûlée

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig