Ingrediënten
4 personen
1 bekertje
slagroom
2 el
rode port
175 g
roompaté
½
briochebrood
2 el
rietsuiker
Dit heb je nodig
broodrooster, crème brûléeschaaltjes (Ø ca. 10 cm)
Aan de slag
Klop de slagroom lobbig. Meng de port door de paté met een vork en schep de room er luchtig door. Verdeel over de schaaltjes en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Zet vlak voor serveren de ovengrill aan. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrooi de paté met de rietsuiker. Zet de schaaltjes 2 min. onder de grill. Serveer de paté brûlée met het geroosterde brood.
Paté brûlée

voorgerecht
null personen
485 kcal
80 min. bereiden
2 min. wachten
Aan de slag
Klop de slagroom lobbig. Meng de port door de paté met een vork en schep de room er luchtig door. Verdeel over de schaaltjes en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Zet vlak voor serveren de ovengrill aan. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrooi de paté met de rietsuiker. Zet de schaaltjes 2 min. onder de grill. Serveer de paté brûlée met het geroosterde brood.
algemeen:U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bestrooi vlak voor serveren met de rietsuiker en zet onder de grill.
algemeen:Heeft u een crème brûléebrander? Gebruik die dan in plaats van de ovengrill.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bekertje slagroom
2 el rode port
175 g roompaté
½ briochebrood
2 el rietsuiker
Dit heb je nodig
broodrooster, crème brûléeschaaltjes (Ø ca. 10 cm)