bewaar
Lintpasta met lente-spinaziesaus
Lintpasta met lente-spinaziesaus
bewaar

Lintpasta met lente-spinaziesaus

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.

15 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

35 g

ongezouten roomboter

2

sjalotjes

250 g

verse tagliatelle

200 ml

verse slagroom

450 g

diepvries bladspinazie

100 g

Parmigiano Reggiano

Dit heb je nodig

  • diepe sauspan

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.

Aan de slag

1

Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.

2

Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lintpasta met lente-spinaziesaus

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig