bewaar
Pastrami met artisjokken-compote
Pastrami met artisjokken-compote
bewaar

Pastrami met artisjokken-compote

15 min. bereiden
65waarderingen

    Ingrediënten

    2 personen

    1 blikje

    artisjokbodems

    ½ kleine

    rode paprika

    2 eetlepels

    olijfolie

    1 theelepel

    rode wijnazijn

    1 theelepel

    Italiaanse kruidenolie

    zout

    peper

    80 g

    flinterdun gesneden pastrami

    Aan de slag

    Artisjokkenbodems laten uitlekken. 4 Artisjokkenbodems in vieren snijden. Rest van artisjokken in kleine blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Artisjokkenblokjes, paprikablokjes, 1 eetlepel olie en azijn door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper.In ander kommetje kruidenolie en rest van olie door elkaar roeren. Stukken artisjokkenbodems aan rand van bord leggen en elk vullen met 1/2 theelepel compote. Rest van compote in midden van bord leggen. Pastramiplakjes erop leggen. Kruidenolie druppelsgewijs over bord verdelen.