bewaar
Lentesalade met ei en peterselie
Lentesalade met ei en peterselie
bewaar

Lentesalade met ei en peterselie

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

2 bosjes

raapstelen

2 eetlepels

amandelschaafsel

½ zakje

verse peterselie

½ zakje

verse (knoflook)bieslook

6 eetlepels

balsamico- olijfoliedressing

zout

(vierseizoenen) peper

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen.Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden. Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien. Serveren met verse toast en boter.