bewaar
Druivensalade met rucola, kaas en noten
Druivensalade met rucola, kaas en noten
bewaar

Druivensalade met rucola, kaas en noten

De druif doet het ook goed in hartige gerechten, zoals deze salade met blokjes oude kaas.

10 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

extra vierge olijfolie

1 el

witte wijnazijn

1 tl

Franse mosterd

150 g

oude kaas 48+

250 g

pitloze witte druiven

2 el

ongebrande walnoten

75 g

rucola

De druif doet het ook goed in hartige gerechten, zoals deze salade met blokjes oude kaas.

Aan de slag

Klop de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd, peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de kaas in blokjes van een halve cm. Halveer de druiven. Hak de walnoten grof. Meng de kaas met de druiven, walnoten en rucola. Schep de dressing erdoor en serveer.

tip

variatietipLekker met meergranenrijst en rosbieflapjes à la minute (schaal 280 g).