bewaar
Spinaziecouscous met lamsworstjes
Spinaziecouscous met lamsworstjes
bewaar

Spinaziecouscous met lamsworstjes

20 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

4 el

olijfolie

1 schaal

lamsworstjes

2

uien

2 zakken

spinazie

2 tenen

knoflook

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes in 8 min. bruin en gaar.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de spinazie in delen toe. Schep om tot alle spinazie geslonken is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min.

3

Roer de couscous met een vork los en voeg toe aan de spinazie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de couscous over 4 borden en leg de worstjes ernaast.

algemeenLekker met tzatziki (potje 190 g).