Bramenhangop met pistache

Hollandse hangop tover je met bramen om tot een luxe toetje.

360 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ondertussen de slagroom stijf met de vanillesuiker en poedersuiker. Spatel de slagroom luchtig door de Hollandse hangop. Roer er kort de bramenjam door, zodat een mooie spiraal ontstaat. Verdeel de helft van de hangop over de glazen. Verdeel er achtereenvolgens de helft van de bramen, de rest van de hangop en dan de andere helft van de bramen over. Garneer met de honing en de pistachenoten.

  • variatietipDe Hollandse hangop kun je ook vervangen door Turkse yoghurt. Die is ook lekker romig van smaak.
  • variatietipVoor de variatie kun je de bramenjam en bramen vervangen door aardbeienjam en aardbeien.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Bramenhangop met pistache

Hollandse hangop tover je met bramen om tot een luxe toetje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel