Tagliatelle met garnalen
Tagliatelle met garnalen
bewaar
bewaar

Tagliatelle met garnalen

Garnalen, knoflook en tomaat: dit trio máákt dit pastagerecht.

20 min. bereiden
419waarderingen

    Aan de slag

    1

    Zorg dat de garnalen zijn ontdooid. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.

    2

    Verhit olie in een koekenpan en bak de garnalen en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat in 2 min. voor de helft verdampen. Voeg tomatenpuree en peper en zout naar smaak toe. Meng pasta met garnalen, tomaten en basilicumblaadjes. Snijd de citroen in kwarten en serveer erbij.

    combinatietipVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de andijviesalade (zie recept elders op ah.nl/recepten).

    Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Tagliatelle met garnalen

    Garnalen, knoflook en tomaat: dit trio máákt dit pastagerecht.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig