bewaar
Kipfilethaasjes met pittige olijven
Kipfilethaasjes met pittige olijven
bewaar

Kipfilethaasjes met pittige olijven

20 min. bereiden
45 min. wachten
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappelen

2

uien

4 el

olijfolie

500 g

tomaten

1 schaal

kipfilethaasjes

1 bakje

olijven

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de on­geschilde aardappelen in parten.

2

Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat om met de ui en 2 el olie. Bestrooi met (zee)zout naar smaak. Rooster de aardappelen met ui in 40-45 min. goudbruin en gaar. Leg na 20 min. de tomaat ertussen.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kipfilethaasjes in 6-8 min. bruin en gaar. Voeg de olijven en peper en zout naar smaak toe en bak nog 2 min.

4

Verdeel de aardappelen met ui en tomaat en de kipfilethaasjes over 4 borden.

algemeenIn plaats van pittige olijven kunt u ook gewone of pesto-olijven gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilethaasjes met pittige olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig