Knapperige koriander-tofu

Advertentie
Ingrediënten
- 1 blok tofu naturel (375 g AH Biologisch)
- 2 eieren (M) (AH Biologisch)
- 2 tenen knoflook (AH Biologisch)
- 1 zakje verse koriander (AH Biologisch)
- zout en peper
- 4 beschuiten (AH Biologisch)
- 1 dl olijfolie (AH Biologisch)
- 1 zakje jonge bladsla (AH Biologisch)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tofu in ca. 8 plakken van 1 cm dik snijden en goed droog deppen. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijn hakken. In diep bord eieren loskloppen met knoflook, koriander en royaal zout en peper. Boven ander bord beschuiten verkruimelen. Plakken tofu door eimengsel wentelen, ca. 5 minuten erin laten liggen (regelmatig omwentelen) en vervolgens door beschuitkruim halen. In koekenpan olijfolie verhitten en plakken tofu in ca. 5 minuten knapperig bruin bakken. Serveren op bedje van biologische jonge bladsla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 0 kcal
- eiwit 0 g
- koolhydraten 0 g
- vet 0 g