bewaar
Zomerpasta met filetlapje
Zomerpasta met filetlapje
bewaar

Zomerpasta met filetlapje

20 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenspaghetti

2

aubergines

4 el

traditionele olijfolie

300 g

varkensfilet

125 ml

verse slagroom

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de aubergine al omscheppend 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 5 min. Bestrijk de filetlapjes met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de filetlapjes in ca. 4 min. bruin en gaar, keer halverwege.

3

Schenk de slagroom bij de groenten en verwarm nog 1 min. Voeg de spaghetti toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over de diepe borden en leg de filetlapjes erbij. Lekker met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes.

serveertipLekker met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes.