bewaar
Rode tagliatelle met groene groenten
Rode tagliatelle met groene groenten
bewaar

Rode tagliatelle met groene groenten

Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
100waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rode tagliatelle

150 g

prei

200 g

koelvers broccoliroosje

6

middelgrote eieren

150 ml

halfvolle melk

100 g

gorgonzola

3 el

verse Italiaanse kruiden

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal

Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Kook de prei en broccoli de laatste 3 min. mee. Giet de tagliatelle met de groenten af en spoel ze na met koud water.

2

Hak intussen de Italiaanse kruiden fijn. Klop in een ruime kom de eieren met melk, kaas en kruiden los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Vet de ovenschaal in. Verdeel de tagliatelle met de groenten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover.

4

Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak het gerecht in ca. 30 min. goudbruin en gaar.