bewaar
Selderij met varkensvlees
Selderij met varkensvlees
bewaar

Selderij met varkensvlees

20 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struik

bleekselderij

3 el

olie

1 schaal

magere varkensreepjes

2

uien

½ flesje

wok essentials

1 pakje

eiernoedels

100 g

pinda's

Aan de slag

1

Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.

2

Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.

3

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.

algemeenVervang voor variatie de bleekselderij eens door 1 struik paksoi.