bewaar
Pittige roerbak van vis en spitskool
Pittige roerbak van vis en spitskool
bewaar

Pittige roerbak van vis en spitskool

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

3 eetlepels

olie

2

uien

1 bakje

champignons

1

spitskool

1 schaal

gemarineerde vis

½ flesje

wok essentials

1 blik

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.

3

Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.