bewaar
Cajunkip met paprika
Cajunkip met paprika
bewaar

Cajunkip met paprika

25 min. bereiden
160waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

bleekselderij

4 el

olijfolie

300 g

kipfilet

1

rode paprika

1 el

cajunkruiden

1 blik

tomatenblokjes

2 zakken

aardappelpartjes

2 tl

paprikapoeder

Aan de slag

1

Snijd de bleekselderijstengels in plakjes en het groene blad fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip 2 min. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met de cajunkruiden en bak nog 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof de kip met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Bestrooi met het paprikapoeder en bak nog 1 min.

3

Verdeel de cajunkip over 4 diepe borden en serveer met de aardappelpartjes. Bestrooi met het selderijblad.

algemeenEen mild en romig accent? Roer van het vuur af 3 el volle yoghurt (op kamertemperatuur) door de cajunkip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cajunkip met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig