bewaar
Vis & kruidige aardappelen
Vis & kruidige aardappelen
bewaar

Vis & kruidige aardappelen

30 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

800 g

aardappelen

5 el

olijfolie

1 pak

kibbeling

1

Chinese kool

1 tl

kerriepoeder

1 zakje

kruidenmix lenteui en knoflook

Dit heb je nodig

  • bakpapier, ovenschaal (20 x 25 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 3 el olie. Bak de aardappelen 25 min. in het midden van de oven.

2

Leg ondertussen de bevroren kibbeling in de ovenschaal. Zet de schaal na 10 min. onder de aardappelen in de oven. Bak de kibbeling in 15 min. gaar.

3

Verhit na 5 min. de rest van de olie in een wok en voeg de kool toe. Bestrooi met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak en roerbak in ca. 8 min. beetgaar. Verdeel de kibbeling en de aardappelen over 4 borden en bestrooi de aardappelen met de kruidenmix. Serveer met de kool.