bewaar
Vis & kruidige aardappelen
Vis & kruidige aardappelen
bewaar

Vis & kruidige aardappelen

30 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappelen

5 el

olijfolie

1 pak

kibbeling

1

Chinese kool

1 tl

kerriepoeder

1 zakje

kruidenmix lenteui en knoflook

Dit heb je nodig

  • bakpapier, ovenschaal (20 x 25 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 3 el olie. Bak de aardappelen 25 min. in het midden van de oven.

2

Leg ondertussen de bevroren kibbeling in de ovenschaal. Zet de schaal na 10 min. onder de aardappelen in de oven. Bak de kibbeling in 15 min. gaar.

3

Verhit na 5 min. de rest van de olie in een wok en voeg de kool toe. Bestrooi met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak en roerbak in ca. 8 min. beetgaar. Verdeel de kibbeling en de aardappelen over 4 borden en bestrooi de aardappelen met de kruidenmix. Serveer met de kool.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis & kruidige aardappelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig