bewaar
Andijviepasta met vegetarische worst
Andijviepasta met vegetarische worst
bewaar

Andijviepasta met vegetarische worst

20 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

300 g

penne rigate

1

ui

2 schalen

vegetarische worstjes

2 x 300 g

andijvie

3

tomaten

1 beker

crème fraîche

1 tl

kerriepoeder

1 tl

gedroogde basilicum

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.

2

Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.

3

Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

4

Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.

tip

algemeenU kunt de andijvie ook vervangen door spinazie à la crème (pak 450 g).