bewaar
Macaroni met groenteballetjes
Macaroni met groenteballetjes
bewaar

Macaroni met groenteballetjes

20 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

350 g

geschoonde spruitjes

2

uien

3 el

traditionele olijfolie

250 g

champignons

500 ml

gezeefde tomaten in pak

210 g

vegetarische groenteballetjes

150 g

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de spruiten 5 min.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot de champignons vocht loslaten. Voeg de spruiten, de tomaten en de groenteballetjes toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Giet de macaroni af en schep door het mengsel met groenteballetjes. Serveer in 4 diepe borden en bestrooi met de kaas.