Rook­worst­spies met ui en pa­pri­ka

(5) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 5

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, satéstokjes

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin. Voeg het paprikapoeder toe en bak nog 2 min.
  2. Snijd elke worst in 4 stukken. Rijg om en om een stuk worst, een partje ui en een stuk paprika aan een satéprikker. Verhit de grillpan. Bestrijk de spiesen met de rest van de olie en gril ze 6 min.
  3. Kook de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep om met de aardappelschijfjes. Serveer bij de rookworstspies. Lekker met zoete chilisaus.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.