bewaar
Winterse paella met rookworst
Winterse paella met rookworst
bewaar

Winterse paella met rookworst

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

3 el

olijfolie

300 g

risottorijst

1

rode paprika

1 buisje

saffraan

½ liter

kippenbouillon

1

magere rookworst

½ zak

gemengde zeevruchten

1 pak

sperziebonen

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de rijst 3 min. Voeg de paprika en de saffraan toe en bak 2 min. mee. Voeg de bouillon toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat de rijst op laag vuur in ca. 15 min. gaar worden, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout.

2

Voeg de rookworst, de zeevruchten en de sperziebonen toe en warm nog 3 min. door.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.