Franse cassoulet

530 kcal

20 min. bereiden, 25 min. wachten

3.4/5

(202)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm), ingevet


2011 nr. 01 - Nieuwe winterkost

Aan de slag

  1. Maak van elke chipolata 2 kleine worstjes door ze in het midden in te draaien en daarna de helften los te snijden. Bestrooi de kip met peper en zout.

  2. Verhit de olie in een ruime braadpan en bak de kip en de worstjes in 6 min. rondom bruin. Neem uit de pan. Bak in hetzelfde vet de ui 8 min. op laag vuur. Leg het vlees terug in de pan. Laat de bonen uitlekken. Voeg de kruiden, tomaat, bonen en wijn toe en laat 25 min. sudderen.

  • combinatietipLekker met knapperig brood en een groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Franse cassoulet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig