Wortel-citrussalade
50 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
2 el
1 el
400 g
1 bakje
Dit heb je nodig
dunschiller
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 01 - Nieuwe winterkost
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Maak een dressing van het sap, het rasp, olijfolie en de gember. Meng met de wortel en breng op smaak met zout. Bestrooi met korianderblaadjes.
Wortel-citrussalade

bijgerecht
4 personen
50 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Maak een dressing van het sap, het rasp, olijfolie en de gember. Meng met de wortel en breng op smaak met zout. Bestrooi met korianderblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
2 el olijfolie
1 el verse gember
400 g winterpeen
1 bakje koriander
Dit heb je nodig
dunschiller




