bewaar
Italiaanse rodekool met runderbraadworst
Italiaanse rodekool met runderbraadworst
bewaar

Italiaanse rodekool met runderbraadworst

25 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

olijfolie

1 schaal

runderbraadworst

1 voordeelzak

Toscaanse aardappelpartjes

1

ui

1 zak

rodekool

3 el

balsamicoazijn

3 el

zwarte olijven

2 tl

gedroogde Italiaanse kruiden

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 20 min. bruin en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar, schep regelmatig om.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de rodekool toe en bak in 5-6 min. knapperig gaar. Schep de balsamicoazijn, de olijven en de Italiaanse kruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de rodekool en de braadworst over 4 borden en serveer met de aardappelpartjes.

algemeenVoor een eigentijdse rodekoolstamppot: meng reepjes gewokte rodekool samen met magere spekreepjes door aardappelpuree.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse rodekool met runderbraadworst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig