Omelet met Franse groenten & kaas

540 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(61)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers


2010 week 50-51 - 2010 week 50-51

Aan de slag

  1. Snipper de uien, snijd de tomaat in blokjes en snijd de kaas in 8 plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes 8 min. Schep de ui, de wokgroente en de tomaat erdoor en bak de groenten in 4-6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Klop de eieren los met de melk en peper en zout. Verhit 1/2 el olie en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Bak zo nog drie omeletten. Verdeel de omeletten over borden en schep de groenten erop. Verdeel de plakjes kaas erover en klap de omelet dubbel. Steek vast met een prikker.

  • combinatietipLekker met kropsla met yoghurtdressing bieslook (fles 270 ml) en croutons.
  • Omelet bakken

    Instructievideo - 04:14 min.

Wat vond je van dit recept?

Omelet met Franse groenten & kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig