Spinaziesoep

Dit soeprecept is razendsnel klaar. De crème fraîche maakt hem heerlijk romig en geeft een lichtzure smaak.

175 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit ⅓ van de boter in een ruime soeppan en fruit de ui en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het water toe en verkruimel de bouillontablet erboven. Voeg de spinazie toe en laat 2 min. koken.

  2. Neem van het vuur, voeg de rest van de boter toe en pureer de soep met de staafmixer in 2 min. glad.

  • bereidingstipMeng 125 ml crème fraîche met 2 el water en verdeel met een lepel in een mooie krul over de soep.
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Spinaziesoep

Dit soeprecept is razendsnel klaar. De crème fraîche maakt hem heerlijk romig en geeft een lichtzure smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig