Gegrilde vijgen

bijgerecht
4 personen
2
45
Advertentie
Ingrediënten
- 4 verse rijpe vijgen
- 1 theelepel balsamicoazijn
- 30 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
- zout
- (versgemalen) peper
Keukenspullen
- lage ovenschaal ca. 15 x 20 cm
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Vijgen wassen, aan de bovenkant insnijden tot halverwege en besprenkelen met balsamicoazijn. Kaas in vijgen doen en bestrooien met zout en peper. Vijgen in schaal leggen.
- Grill voorverwarmen op hoogste stand. Vijgen ca. 7 minuten grillen en kaas laten smelten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 55 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 10 g
- vet 1 g