bewaar
Kerrierijst met kabeljauw
Kerrierijst met kabeljauw
bewaar

Kerrierijst met kabeljauw

Dé truc om kinderen een visgerecht te laten eten? Kook wat rozijnen mee door de rijst.

15 min. bereiden
30 min. wachten
138waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 el

zonnebloemolie

2 el

kerriepoeder

300 g

zilvervliesrijst

4 el

rozijnen

600 g

diepvries tuinbonen

400 g

diepvries kabeljauwfilet

750 ml

groentebouillon van tablet

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (25 x 30 cm)

Dé truc om kinderen een visgerecht te laten eten? Kook wat rozijnen mee door de rijst.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien 4 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Voeg de ongekookte rijst en de rozijnen toe en bak 1 min. Schep in de ovenschaal en voeg de bevroren tuinbonen en breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de bouillon erover en laat in ca. 30 min. gaar worden.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.