Garnalenpoffertjes met kruidenboter
bewaar
bewaar

Garnalenpoffertjes met kruidenboter

40 min. bereiden
1 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Houd 1 el peterselie apart, meng de rest met 125 g boter, het citroenrasp en de helft van de bieslook. Voeg citroensap, peper en zout toe. Rol de boter in vershoudfolie op tot een worstje en draai de uiteinden dicht. Leg tot gebruik in de koelkast, maar minimaal 1 uur.

Verwarm de oven voor op 140 °C. Smelt 25 g boter in een steelpannetje op laag vuur. Meng met de poffertjesmix, de melk, het ei en een mespunt zout tot een glad beslag. Voeg de rest van de bieslook en de garnalen toe en meng door elkaar.

Verhit de poffertjespan en vet in met wat boter. Schep het beslag in de holtes en bak de poffertjes in ca. 3 min. gaar. Keer halverwege. Ga door tot het beslag op is. Bewaar de poffertjes afgedekt met aluminiumfolie in een schaal in de oven. Verdeel ze over 6 borden en serveer met een plakje kruidenboter. Bestrooi met de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalenpoffertjes met kruidenboter

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig