bewaar
Knolselderij-spekpuree
Knolselderij-spekpuree
bewaar

Knolselderij-spekpuree

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

knolselderij

400 g

aardappelen

1 duopak

gerookte spekblokjes

100 ml

melk

150 g

belegen boerenkaas

4 seizoenen peper

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.