Knolselderij-spekpuree

425 kcal

25 min. bereiden

3.1/5

(58)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2010 nr. 11 - Tijd voor familie

Aan de slag

  1. Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.

Wat vond je van dit recept?

Knolselderij-spekpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig